Home arrow Новини arrow Новини от България
БДС за млякото и храните
1 юли 2010 в 13:46

Държавни и неправителствени организации се споразумяха днес за въвеждането на българските държавни стандарти при храните. Срещата бе по инициатива на премиера Бойко Борисов и в нея участваха представители на министерствата на земеделието и храните, на икономиката, енергетиката и туризма, на здравеопазването, Патентното ведомство, на Българския институт по стандартизация, както и браншовите организации в производството на хлебни изделия и продукти от мляко и месо.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
От днес парно, газ и ток са по-скъпи
1 юли 2010 в 13:33

От днес влиза в сила шоковото увеличение на цените на парното, природния газ и минималното поскъпване на тока за бита. Синьото гориво поскъпва с 24,6%. Това ще доведе до драстичен скок на цената на топлата вода и парното в цялата страна.

При парното, в проценти, най-голямо е повишението на цената за абонатите на „Топлофикация-София". В парично изражение, най-скъпото парно остава във Велико Търново, а най-евтино ще е за абонатите в Бургас. Там Топлофикацията дори обяви, че ще поеме за своя сметка увеличението от няколко стотинки от процента и реално за хората там няма да има никакво повишение на сметките.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Увеличение на глобите за превишена скорост
21 април 2010 в 09:07

За всеки 5 км/ч над разрешената скорост, КАТ глобява с 50 лева

Увеличение на глобите за превишена скорост с по 50 лева на всеки 5 км/ч над нормата е едно от предложенията за изменения в Закона за движение по пътищата, съобщи зам.-директорът на „Охранителна полиция" комисар Алекси Стратиев.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Стартира проектът “Младежки организации в действие”
6 април 2010 в 15:06

No ImageПрез месец април т.г. стартира проектът „Младежки организации в действие”, който се организира от неправителствените формации International Youth Activity Centre - Bulgaria (IYAC), Ротаракт клуб София - Сердика и Студентският съвет при УНСС - София. Чрез тази младежка инициатива, участниците в нея ще могат да се запознаят с дейността на различни младежки организации, работещи у нас, а на форума самите организации ще могат да изградят партньорски отношения помежду си. Младежката среща “на върха” ще се състои на 9-ти април т.г. (петък) от 11.00 часа в зала “Научни съвети” в Университета за национално и световно стопанство в София.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Днес е Разпети петък
2 април 2010 в 16:52

No ImageДнес е Велики петък или Разпети петък, който е най-тъжният, най-тежкият ден за Божия син Исус Христос. Той бива разпитван, вина Му вменили, а Пилат Понтийски, пoдстрекаван от тълпата, която ревяла "Разпни Го", му издал тежка присъда (вж. глави Мат. 26, 27, Марк 14, 15, Лук. 22, 23, Иоан 18). В този ден Исус претърпял безброй поругания, мъки, неимоверни страдания. Това е денят, в който разпънали на кръст невинния Агнец - "изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове", принесен в жертва за греховете на цялото човечество. Раздрало се небето и земята, слънцето скрило лика си, тъмнина надвиснала над Голгота.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 Next > End >>

Results 1 - 9 of 40
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 57 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter