Home arrow Новини arrow Спортни новини
Гладиаторите от Нови Искър
18 март 2011 в 21:11

 Близнаците Румен и Росен Димитрови.
Росен Димитров е европейски шампион по самбо, носител на световна купа по джудо, един път европейски шампион по бойно самбо, два пъти световен по бойно самбо и вице световен шампион по бойно самбо. Най-ярък спомен от битките му оставя 2007 г., когато извоюва световната титла на шампионат в Прага, елиминирайки монголец, безспорен фаворит за купата. В ММА има 21 победи и 2 загуби. Брат му Румен е два пъти европейски шампион по бойно самбо, един път световен шампион в същия спорт. Втори на игрите в Пекин в неолимпийските спортове. В ММА е без загуба.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Братя Димитрови: Емоцията е, когато видиш съперника
18 март 2011 в 20:10

 Едни от най-големите звезди на ММА у нас са братята близнаци Румен и Росен Димитрови. Успехите са им много. И двамата са многократни шампиони на страната по джудо и самбо, Румен е два пъти европейски и един път световен шампион по бойно самбо. Той има досега 20 ММА двубоя, от които 17 победи. Росен Димитров също има евротитла по спортно и бойно самбо, носител е на Световната купа по джудо и също като брат си е два пъти световен шампион по бойно самбо. Росен има личен ММА рекорд от 20 победи и 2 загуби. 

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Завърши състезанието по ОФРОУД Нови Искър 4х4 Екстрийм
3 окомври 2010 в 21:45

ОФРОУДДнес беше втория заключителен ден от състезанието по ОФРОУД Нови Искър 4х4 Екстрийм за купата на кмета на район Нови Искър - инж. Валентин Котов

(Галерия - ден 1-ви)
(Галерия - ден 2-ри)
Класирането по дни и крайно класиране:

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Нови Искър 4х4 - Екстрийм
3 окомври 2010 в 00:00

( Галерия ден 1-ви ); ( Галерия ден 2-ри )
( Класация ден 1-ви ); ( Класация ден 2-ри ); ( Крайно класиране )

 
На 02 и 03 октомври се проведе едно от най-успешните състезания по оффроуд за тази година в България. На теренa между кварталите Изгрев и Гниляне в град Нови Искър, премериха сили 26 отбора, дошли от цялата страна, за да се включат в първото по рода си състезание за „Купа Нови Искър 2010".
Организатор на това мащабно мероприятие е „Офроуд клуб-Нови Искър 4х4 екстрийм". То се проведе под патронажа на кмета на район Нови Искър - инж. Валентин Котов. Официални спонсори на състезанието бяха "Атлантик нет" ООД, "Сомедина-7" ООД, Бензиностанции "Озон", Комлекс "Перла", ЕТ "Екс-перт Салюшънс" и мн. други.... 

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 Next > End >>

Results 1 - 15 of 17
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 88 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter