Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИHere are the Archived entries for 06 2009


Военен съд за виновните политици
7 юни 2009 в 21:57

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ/ 31.05.2009г.
Военно-патриотична лига „РОДИНА” иска военен съд за виновни политици и тотална смяна на властта в страната (vpl-rodina.org)
Организацията на бившите военни и Мартин Карбовски набират подписка за 50% съкращаване на висшия управленски апарат
На 22 май Военно-патриотична лига „РОДИНА” приключи обиколката из страната за набиране на подкрепа за идеите си за излизане от моралната и икономическа криза, в която е затънала България. Патриотите започнаха обиколката си от Северна България  срещайки се с граждани на Велико Търново, Плевен, Шумен, Разград и Варна. В южната дъга на тура, бившите военни преминаха през Казанлък, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Ямбол, Сливен и Благоевград. В свободната дискусия, водена от известния журналист Мартин Карбовски, хората на реда чуха проблемите по места и предложиха радикални мерки за тяхното решаване.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Днес е Черешова задушница
7 юни 2009 в 02:04

Днес е Черешова задушница, която се отбелязва в съботния ден преди големия християнски празник Петдесетница. Черешовата задушница е свързана с поверието за прибирането на душите на всички покойници, които са били на свобода след Велики четвъртък. 

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 29 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter