Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИHere are the Archived entries for 03 2009


Ще гасим ли осветлението?
28 март 2009 в 09:05

В събота в осем и половина ще загасим за един час лампите, за да ни снимат от космоса и да участваме в голямата мексиканска вълна, която ще спести много ток и ще направи света различен. Със спестените от тока пари ще направим огромна рекламна кампания, за да кажем на всички колко ток сме спестили.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Вестниците днес: "МВР вдига двойно таксите"
21 март 2009 в 11:10

МВР вдига двойно таксите, за да има пари за заплати, пише на първа страница "Сега". За да събере пари за по-високи полицейски заплати, министърът на вътрешните работи Михаил Миков смята да увеличи двойно таксите, които се събират от МВР. В Министерския съвет вече бил внесен проект за промяна на тирифите.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Малък астероид прелита край Земята
19 март 2009 в 16:05

Малък астероид ще прелети днес близо до Земята, без да представлява опасност, съобщиха учени от НАСА, цитирани от Асошиейтед прес. Астероидът, кръстен 2009 FH, ще прелети на 78 850 км от Земята в 12.17 часа по Гринуич. Няма вероятност за сблъсък, уверяват експертите на НАСА. Космическата скала, открита в понеделник през нощта от обсерватория в Аризона, е с размери 15 на 30 метра. Астероиди с подобни размери обикновено се приближават толкова близо до Земята през няколко месеца

Напиши коментар (0 comments)
VIP Brother 3 - Надут пуяк замени Евгени Минчев
18 март 2009 в 06:47

Поредният скандал заформи екипът на VIP Brother 3, след като вкара в Къщата пуяк вместо светския хроникьор Евгени Минчев. Водещият на шоуто Ники Кънчев обяви по време на втория лайф, че Минчев е бил сред евентуалните съквартиранти в третия сезон на предаването. За да участва в него, той е поискал аванс от 5000 лева, които са му били дадени в офиса на организаторите на VIP Brother. След това обаче Евгени изчезнал. Затова и в Къщата вместо него беше вкаран пуяк със същото име.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Да помогнем за довършване на параклиса в Подгумер
16 март 2009 в 17:33

Църковното настоятелство при храм "Вси Светии" в с. Подгумер, набира средства за довършване и оборудване на храма . Предстои откриване на храма построен с помоща на местното население и дарителски средства от местни бизнесмени. Средствата ще се събират в кметството на с. Подгумер. За справка тел : 02/996 34 59

случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
За какво ни е Столичен Инспекторат

За нереглаентирани сметища и кой е виновен за тях.
Какво е смет и кой трябва да се грижи за извозването?
Как да си гледаме работата като службите които са задължени да
вършат това не го правят.

Наскоро Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали. Има ли полза от тях.
Случи се така че при едно поредно почистване на дома си от многото вещи които бяха за изхвърляне се оказаха двайсетина автомобилни гуми от автомобил който бях продал преди време. Прецених че няма да ми трябват и ги поставих до кофите за боклук. Камионите на чистотата не ги прибраха.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 50 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter