Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИHere are the Archived entries for 03 2009


Ще гасим ли осветлението?
28 март 2009 в 09:05

В събота в осем и половина ще загасим за един час лампите, за да ни снимат от космоса и да участваме в голямата мексиканска вълна, която ще спести много ток и ще направи света различен. Със спестените от тока пари ще направим огромна рекламна кампания, за да кажем на всички колко ток сме спестили.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Вестниците днес: "МВР вдига двойно таксите"
21 март 2009 в 11:10

МВР вдига двойно таксите, за да има пари за заплати, пише на първа страница "Сега". За да събере пари за по-високи полицейски заплати, министърът на вътрешните работи Михаил Миков смята да увеличи двойно таксите, които се събират от МВР. В Министерския съвет вече бил внесен проект за промяна на тирифите.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Малък астероид прелита край Земята
19 март 2009 в 16:05

Малък астероид ще прелети днес близо до Земята, без да представлява опасност, съобщиха учени от НАСА, цитирани от Асошиейтед прес. Астероидът, кръстен 2009 FH, ще прелети на 78 850 км от Земята в 12.17 часа по Гринуич. Няма вероятност за сблъсък, уверяват експертите на НАСА. Космическата скала, открита в понеделник през нощта от обсерватория в Аризона, е с размери 15 на 30 метра. Астероиди с подобни размери обикновено се приближават толкова близо до Земята през няколко месеца

Напиши коментар (0 comments)
VIP Brother 3 - Надут пуяк замени Евгени Минчев
18 март 2009 в 06:47

Поредният скандал заформи екипът на VIP Brother 3, след като вкара в Къщата пуяк вместо светския хроникьор Евгени Минчев. Водещият на шоуто Ники Кънчев обяви по време на втория лайф, че Минчев е бил сред евентуалните съквартиранти в третия сезон на предаването. За да участва в него, той е поискал аванс от 5000 лева, които са му били дадени в офиса на организаторите на VIP Brother. След това обаче Евгени изчезнал. Затова и в Къщата вместо него беше вкаран пуяк със същото име.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Да помогнем за довършване на параклиса в Подгумер
16 март 2009 в 17:33

Църковното настоятелство при храм "Вси Светии" в с. Подгумер, набира средства за довършване и оборудване на храма . Предстои откриване на храма построен с помоща на местното население и дарителски средства от местни бизнесмени. Средствата ще се събират в кметството на с. Подгумер. За справка тел : 02/996 34 59

случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 31 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter